23 мар 2012, 09:06
СОБИРАЮ СЧАСТЛИВУЮ ГРУППУ ДЛЯ ЧТЕНИЯ МОЛИТВЫ ПО СОГЛАШЕНИЮ С 30 МАРТА ПО 8 МАЯ В 20.00 ПО МОСКОВ.ВРЕМЕНИ!!!!!!
Предварительный текст молитвы:
ОТЧЕ НАШ
Отче наш, Иже еси на небесех, да святится Имя Твое,
да приидет Царствие Твое, да будет воля Твоя, яко на небеси и на земли.
Хлеб наш насущный даждь нам днесь и остави нам долги наша, якоже и мы
оставляем должником нашим и не введи нас во искушение,
но избави нас от лукаваго. Яко Твое есть Царство и сила и слава во веки. Аминь
"БОГОРОДИЦЕ,ДЕВО, РАДУЙСЯ!"
"Богородице, Дево, радуйся! Благодатная Марие, Господь с тобою!
Благословенна Ты в женах и благословен плод чрева Твоего, яко Спаса родила еси душ наших. Аминь
МОЛИТВА ПО СОГЛАШЕНИЮ
Господи Боже наш, Иисусе Христе, Пречистыми Твоими устами Ты сказал нам:
«Если двое из вас согласятся на земле просить о всяком деле, то чего бы ни попросили, будет вам от Отца Моего Небесного, ибо где двое или трое собраны во имя Моё, там Я посреди них».
С глубокой верой в непреложность слов Твоих и безмерное милосердие Твое просим Тебя — услышать рабов Твоих: ...................и всех раб божиих,кто стал непраздными, согласившихся смиренно просить Тебя о исполнении нашего прошения - о даровании нам долгожданной беременности и рождении в срок здоровых, умных и красивых детей.
Однако не как мы хотим, а как Ты, Господи; да будет на всё воля Твоя святая. Аминь
МОЛИТВА МАТРОНЕ О ДАРОВАНИИ ЧАД
О, блаженная мати Матрона, к твоему предстательству прибегаем и тебе слезно молим. Яко имущую велие дерзновение по Господу, пролей теплую молитву о рабех твоих, в скорбе дущевней пребывающих и помощи от тебе просящих. Истинно бо слово Господне: просите и дается вам и паки: яко аще два от вас совещаете, на землю о всякой вещи, еяже аще просита, будет има от Отца Моего, иже на Небесех. Услыши убовоздыхания наша и донесико престолу Владычню, и деже ты предстоиши всмы, яко много может пред Богом молитва праведника. Да не до конца забудет нас Господь, но призрит с высоты небесныя на скорбь рабов Своих и плод чрева на полезное дарует. Воистину, Богидете хощет, тако сотвори Господь Аврааму и Сарре, Захарии и Елисавете, Иоакиму и Анне, с ним же моли. Тако да сотворит Господь Бог и нам по милости своей и неизреченному человеколюбию. Буди имя Господнее благословенно и от ныне и до века. Аминь.
Все желающие присоединяйтесь, указывайте имена , которые вам даны были при крещении, беременные девушки - пишите что вы непраздная!